Noves millores pels test-cases


posted on Sept. 4, 2024, 6:48 p.m.

Benvolgudes i benvolguts,

Ens complau anunciar que hem programat algunes noves millores pel DMOJ que, per una banda, us permetran entendre millor els exercicis mentre que, per l'altra banda, els administradors poden establir jocs de proves privats (o jocs de proves previs) sense que es perdi la correlació entre la informació que es mostra a l'enunciat i les respostes que mostra el jutge amb els resultats de les proves executades.

Canvis que afecten als usuaris

Mica en mica, anireu veient reflectits una sèrie de canvis als enunciats (hem de revisar-los a mà un per un, així que us demanem paciència si us trobeu algún enunciat amb el format antic).

  1. Nou format per mostrar els test-cases, més fàcil de llegir quan hi han moltes proves.

    • Abans:
    • Ara:
  2. Els test-cases es poden mostrar com a ocults

    • Es tracta de proves privades que executarà el jutge sense oferir informació dels inputs i outputs:

Canvis que afecten als admins

S'han afegit noves opcions dins el panell de control de casos d'ús, per donar cobertura als jocs de proves privats i als exemples o explicacions. Amb aquests canvis, s'evita que s'hagin d'escriure a mà els test-cases o exemples dins l'enunciat, solventant el problema de correlació que es podia produïr entre el que veu l'usuari i el que executa el jutge.

Finalment, a causa de la importació inicial de problemes des del Hackerrank cap al DMOJ, es va produir una inconsistència entre la informació sobre els test-cases que es troba al sistema de fitxers del servidor i al base de dades, així que s'ha aprofitat per a implementar un sistema que ho detecta i permet sincronitzar la informació automàticament (es recomana escollir l'opció que fa servir el fitxer YAML).

Aprofitem per desitjar-vos una bona entrada de curs,
Happy coding!